SKU
PCMIKAMAM

Vestă copii, lană merinos, Milano, alb/maro

nici unul

Vesta Milano este realizată din lână merinos australian 100% naturală. Certificatul internațională Woolmark al produselor noastre, atestă faptul că pentru realizarea acestore s-a folosit doar lână de o calitate superioară.

99,99 Lei

Disponibilitate: In stoc

Vesta este un articol de îmbrăcăminte foarte îndrăgit de noi toți. Ne poate proteja de frig atât în casă, cât și în curte în zilele răcoroase de toamnă, iarnă sau primăvară. Vesta este realizată din lână naturală 100%, cea a ce ne oferă căldură și comfort. Ideală pentru activități fizice în aer liber, nu reține umezeala dar în același timp lasă corpul să respire. Materialul din care este confecționată este foarte rezistent și în acelaș timp sănătos, datorită proprietăților benefice ale lânii naturale.

Mod de întreținere:

Lâna naturală are calitatea de antimurdărie. Murdăria nu poate pătrunde în fibrele de lână, datorită lanolinei. Praful dintre fibre se poate elimina foarte ușor, prin scuturarea produsului. Pentru a readuce prospețimea inițială este suficient scuturarea și aerisirea produsului într-un loc răcoros și ferit de soare. Prin urmare nu se recomandă spălarea produselor de lână foarte des. Este recomandat curățarea produsului în curățătorii profesionale. În cazul în care doriți curățarea acasă, vă rugăm să aveți în vedere și să respectați instrucțiunile de mai jos.

Spălare manuală:

La acest produs este ideală spălarea manuală, la temperatura maximă recomandată de 30 °C . În timpul clătirii trebuie să reduceți treptat temperatura apei pentru a preveni scurtarea și deformarea. Ulterior este suficient să stoarceți delicat și să uscați în poziție orizontală pentru a preveni alungirea materialului.

Spălare în mașina de spălat:

Recomandăm spălarea exclusiv cu programul pentru lână care spală delicat. Utilizați numai detergenții delicați pentru lână atât la spălare manuală cât și la cea automată.

Uscare:

Nu uscați produsul aproape de sursele de căldură. În cazul în care sursele de căldură depășesc temperatura de 30 °C, (ceea ce se întâmplă de obicei) și apa din haine trece de 30 °C, produsul se va deteriora la fel ca și în cazul spălării inadecvate.

Nu utilizați balsam de rufe!

Atenție!

Spălarea în apă caldă (peste 30 °C) și spălarea în mașina de spălat la program lung, va deteriora produsul care se poate astfel scămoșa și micșora. Nu se iau în considerare reclamațiile pentru defecțiuni apărute ca urmare a nerespectării instrucțiunilor de mai sus.

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsVestă copii, lană merinos, Milano, alb/maro
Rating-ul dumneavoastră
To Top