SKU
RCSWSC

Protecție de saltea cașmir SupeWash

nici unul
Protecție de saltea realizată din lână cașmir/merinos australian SuperWash100% naturală, cu certificare internațională Woolmark, de culoare albă . Protecția de saltea din lână cașmir/merinos oferă mai mult confort somnului. Lâna este și foarte sănătoasă, ajutând la ameliorarea mai multor afecțiuni.
699,90 Lei

Disponibilitate: In stoc

Protecția de saltea este prevăzută cu elastic în cele patru colțuri pentru a preveni alunecarea acesteia. Dormind pe o suprafață naturală, vei avea parte de un somn liniștit și sănătos. Lâna ajută la îndepărtarea insectelor, acarienilor și bacteriilor și împiedică formarea mucegaiului și fungilor. Nu reține praful, neutralizează mirosurile neplăcute și este potrivită pentru cei care suferă de alergii. În plus, lâna este un material care are caracteristici de termoreglare, menținând corpul la o temperatură optimă. Lâna de cașmir are o textură fină și este rezistentă în timp.

Protecția de saltea are o umplutură de lână merinos naturală, de 2 cm și este prevăzută cu bază suport Silvarcare.

Pentru că la fabricarea produselor noastre se utilizează lână naturală ce poate avea un ușor miros specific, vă recomandăm să aerisiți produsul înainte de utilizare.

Mod de întreținere:

Lâna naturală are calitatea de antimurdărie. Murdăria nu poate pătrunde în fibrele de lână, datorită lanolinei. Praful dintre fibre se poate elimina foarte ușor, prin scuturarea produsului. Pentru a readuce prospețimea inițială este suficient scuturarea și aerisirea produsului într-un loc răcoros și ferit de soare. Prin urmare nu se recomandă spălarea produselor de lână foarte des. Este recomandat curățarea produsului în curățătorii profesionale. În cazul în care doriți curățarea acasă, vă rugăm să aveți în vedere și să respectați instrucțiunile de mai jos.

Spălare manuală:

La acest produs este ideală spălarea manuală, la temperatura maximă recomandată de 30 °C . În timpul clătirii trebuie să reduceți treptat temperatura apei pentru a preveni scurtarea și deformarea. Ulterior este suficient să stoarceți delicat și să uscați în poziție orizontală pentru a preveni alungirea materialului.

Spălare în mașina de spălat:

Recomandăm spălarea exclusiv cu programul pentru lână care spală delicat. Utilizați numai detergenții delicați pentru lână atât la spălare manuală cât și la cea automată.

Uscare:

Nu uscați produsul aproape de sursele de căldură. În cazul în care sursele de căldură depășesc temperatura de 30 °C, (ceea ce se întâmplă de obicei) și apa din haine trece de 30 °C, produsul se va deteriora la fel ca și în cazul spălării inadecvate.

Nu utilizați balsam de rufe!

Atenție!

Spălarea în apă caldă (peste 30 °C) și spălarea în mașina de spălat la program lung, va deteriora produsul care se poate astfel scămoșa și micșora. Nu se iau în considerare reclamațiile pentru defecțiuni apărute ca urmare a nerespectării instrucțiunilor de mai sus.

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsProtecție de saltea cașmir SupeWash
Rating-ul dumneavoastră
To Top