SKU
PCALTGRI

Protecție saltea, lână alpaca/merinos australian, gri

nici unul
Protecția de saltea alpaca este realizată din lână merinos și alpaca superioară 100% naturală, de o densitate de 520 g/mp cu certificare internationala WOOLMARK.
609,90 Lei

Disponibilitate: la comanda

Livrare în 15 zile după confirmare

Protecția de saltea alpaca este realizată din lână merinos și alpaca superioară 100% naturală, de o densitate de 520 g/mp cu certificare internationala WOOLMARK.

Datorită faptului că protecția de saltea alpaca este din lână naturală, este foarte calduroasă, păstrează o temperatură constantă indiferent de temperatura ambientală. Lâna naturală este rezistentă la apă și murdărie, nu necesită spălare foarte des.

Lâna lasă corpul să respire și absoarbe transpirația, reglând astfel temperatura corpului pentru a oferi un somn liniștit și odihnitor.

 

Fiind confecționat din lână naturală 100% este ideal pentru a fi folosit în susținerea tratamentului și reabilitării afecțiunilor:

-          osoase, articulare, boli musculare și ale țesutului conjunctiv,

-          contracții musculare

-          post-traumatice ale sistemului musculo-scheletic

-          nevralgie, inflamația nervilor periferici, sciatica și brachioza, polineuro-terapia

-          afecțiuni vasculare periferice

-          tulburări termoregulatorii

-          utilizarea în termoterapie, pentru a prelungi efectul termic, de ex. după un masaj

Mod de întreținere:

Lâna naturală are calitatea de antimurdărie. Murdăria nu poate pătrunde în fibrele de lână, datorită lanolinei. Praful dintre fibre se poate elimina foarte ușor, prin scuturarea produsului. Pentru a readuce prospețimea inițială este suficient scuturarea și aerisirea produsului într-un loc răcoros și ferit de soare. Prin urmare nu se recomandă spălarea produselor de lână foarte des. Este recomandat curățarea produsului în curățătorii profesionale. În cazul în care doriți curățarea acasă, vă rugăm să aveți în vedere și să respectați instrucțiunile de mai jos.

Spălare manuală:

La acest produs este ideală spălarea manuală, la temperatura maximă recomandată de 30 °C . În timpul clătirii trebuie să reduceți treptat temperatura apei pentru a preveni scurtarea și deformarea. Ulterior este suficient să stoarceți delicat și să uscați în poziție orizontală pentru a preveni alungirea materialului.

Spălare în mașina de spălat:

Recomandăm spălarea exclusiv cu programul pentru lână care spală delicat. Utilizați numai detergenții delicați pentru lână atât la spălare manuală cât și la cea automată.

Uscare:

Nu uscați produsul aproape de sursele de căldură. În cazul în care sursele de căldură depășesc temperatura de 30 °C, (ceea ce se întâmplă de obicei) și apa din haine trece de 30 °C, produsul se va deteriora la fel ca și în cazul spălării inadecvate.

Nu utilizați balsam de rufe!

Atenție!

Spălarea în apă caldă (peste 30 °C) și spălarea în mașina de spălat la program lung, va deteriora produsul care se poate astfel scămoșa și micșora. Nu se iau în considerare reclamațiile pentru defecțiuni apărute ca urmare a nerespectării instrucțiunilor de mai sus.

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsProtecție saltea, lână alpaca/merinos australian, gri
Rating-ul dumneavoastră
To Top