SKU
GRECA160

Set pentru dormit, 2 persoane, Greca

Rating:
100% of 100
nici unul

Set pentru dormit lână merinos :

Setul conține:

Protecție de saltea: 160x200 cm – 1 buc.

Husă pernă: 50x70 cm – 2 buc.

Hisă pernă: 40x45 cm – 2 buc.

Pătură dublă: 200x220 cm – 1 buc.

1.499,90 Lei

Disponibilitate: In stoc

Pentru alte dimensiuni nu ezitați să ne cereți oferta de preț!

Setul este realizată din lână merinos australian, 100% naturală cu certificare internațională Woolmark. Folosirea articolelor din lână naturală contribuie la crearea unui mediu optim pentru buna funcționare a organizmului. Cea mai apreciată calitate a lânii este cea de termoreglare: păturile din lână naturală reglează temperatura corpului, menținând o temperatură constantă. Lâna lasă corpul să respire și absoarbe transpirația, reglând astfel temperatura corpului pentru a oferi un somn liniștit și odihnitor.

Deasemenea folosirea păturilor de lână contribuie la ameliorarea unor afecțiuni cum ar fi:

- afecțiuni articulare, musculare și ale țesutului conjunctiv

- contracții musculare

- afecțiuni vasculare periferice

- tulburări de termoreglare

Mod de întreținere:

Lâna naturală are calitatea de antimurdărie. Murdăria nu poate pătrunde în fibrele de lână, datorită lanolinei. Praful dintre fibre se poate elimina foarte ușor, prin scuturarea produsului. Pentru a readuce prospețimea inițială este suficient scuturarea și aerisirea produsului într-un loc răcoros și ferit de soare. Prin urmare nu se recomandă spălarea produselor de lână foarte des. Este recomandat curățarea produsului în curățătorii profesionale. În cazul în care doriți curățarea acasă, vă rugăm să aveți în vedere și să respectați instrucțiunile de mai jos.

Spălare manuală:

La acest produs este ideală spălarea manuală, la temperatura maximă recomandată de 30 °C . În timpul clătirii trebuie să reduceți treptat temperatura apei pentru a preveni scurtarea și deformarea. Ulterior este suficient să stoarceți delicat și să uscați în poziție orizontală pentru a preveni alungirea materialului.

Spălare în mașina de spălat:

Recomandăm spălarea exclusiv cu programul pentru lână care spală delicat. Utilizați numai detergenții delicați pentru lână atât la spălare manuală cât și la cea automată.

Uscare:

Nu uscați produsul aproape de sursele de căldură. În cazul în care sursele de căldură depășesc temperatura de 30 °C, (ceea ce se întâmplă de obicei) și apa din haine trece de 30 °C, produsul se va deteriora la fel ca și în cazul spălării inadecvate.

Nu utilizați balsam de rufe!

Atenție!

Spălarea în apă caldă (peste 30 °C) și spălarea în mașina de spălat la program lung, va deteriora produsul care se poate astfel scămoșa și micșora. Nu se iau în considerare reclamațiile pentru defecțiuni apărute ca urmare a nerespectării instrucțiunilor de mai sus.

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsSet pentru dormit, 2 persoane, Greca
Rating-ul dumneavoastră
To Top