SKU
COR01-1

Păturică bebe

nici unul

Păturică pătrată pentru bebe.

Dimensiune: 90x90 cm

Închidere cu arici

169,90 Lei

Disponibilitate: In stoc

Paturica cu gluga din lana 100% naturala. Paturica este realizat din cea mai fina fibra de lana 100% naturala cu certificare WOOLMARK. Pentru interior este folosita lana fleece pentru un contact delicat cu pielea bebelusului. Cercetarile arata ca produsele din lana naturala de oaie au efect benefic asupra sanatatii si sunt antialergene. Lana contine fibre care au efect pozitiv asupra circulatiei sanguine, estompeaza durerea si reduc tensiunea musculara. Aceste caracteristici provin din cea mai cunoscuta calitate a lanii, cea a de a mentine caldura corpului uman. Produsele din lana regleaza temperatura corpului mentinand o temperatura constanta care contribuie la o circulatie sanguina mai buna care la randul ei oxigeneaza mai bine corpul si toxinele se elimina mai usor. Toate aceste efecte contribuie la creearea conditiilor pentru un somn mai bun, mai odihnitor si pot avea afecte benefice asupra sanatatii.

Mod de întreținere:

Lâna naturală are calitatea de antimurdărie. Murdăria nu poate pătrunde în fibrele de lână, datorită lanolinei. Praful dintre fibre se poate elimina foarte ușor, prin scuturarea produsului. Pentru a readuce prospețimea inițială este suficient scuturarea și aerisirea produsului într-un loc răcoros și ferit de soare. Prin urmare nu se recomandă spălarea produselor de lână foarte des. Este recomandat curățarea produsului în curățătorii profesionale. În cazul în care doriți curățarea acasă, vă rugăm să aveți în vedere și să respectați instrucțiunile de mai jos.

Spălare manuală:

La acest produs este ideală spălarea manuală, la temperatura maximă recomandată de 30 °C . În timpul clătirii trebuie să reduceți treptat temperatura apei pentru a preveni scurtarea și deformarea. Ulterior este suficient să stoarceți delicat și să uscați în poziție orizontală pentru a preveni alungirea materialului.

Spălare în mașina de spălat:

Recomandăm spălarea exclusiv cu programul pentru lână care spală delicat. Utilizați numai detergenții delicați pentru lână atât la spălare manuală cât și la cea automată.

Uscare:

Nu uscați produsul aproape de sursele de căldură. În cazul în care sursele de căldură depășesc temperatura de 30 °C, (ceea ce se întâmplă de obicei) și apa din haine trece de 30 °C, produsul se va deteriora la fel ca și în cazul spălării inadecvate.

Nu utilizați balsam de rufe!

Atenție!

Spălarea în apă caldă (peste 30 °C) și spălarea în mașina de spălat la program lung, va deteriora produsul care se poate astfel scămoșa și micșora. Nu se iau în considerare reclamațiile pentru defecțiuni apărute ca urmare a nerespectării instrucțiunilor de mai sus.

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsPăturică bebe
Rating-ul dumneavoastră
To Top