SKU
PCKCAM600G

Pătură lână merinos australian, gri

Rating:
100% of 100
nici unul

Pătură realizată din lână merinos australian 100% naturală, cu certificare internațională Woolmark. Cu o densitate de 600g/mp și o grosime mare, este ideală pentru zilele de iarnă. Culoarea gri nu se demodează niciodată și se potrivește oricărui tip de spațiu interior.

339,90 Lei

Disponibilitate: In stoc

Incredibil de plăcută la atingere și practică, pătura din lână merinos de culoare gri este alegerea perfectă pentru oricine își dorește o iarnă ușoară. În afară de proprietățile sale izolatoare și de protecție termică, lâna are o structură vălurită ceea ce înseamnă că poți spune adio senzației neplăcute de mâncărime la contactul direct cu pielea. Lâna merinos este foarte confortabilă și nu provoacă iritații și alergii. O poți folosi cu încredere ca și cuvertură, mai ales că datorită culorii gri poate fi asortată cu orice.

Pătură realizată din lână merinos australian 100% naturală, cu certificare internațională Woolmark. Cu o densitate de 600 g/mp și o grosime mare, este ideală pentru zilele de iarnă. Culoarea gri nu se demodează niciodată și se potrivește oricărui tip de spațiu interior.

Pentru că la fabricarea produselor noastre se utilizează lână naturală ce poate avea un ușor miros specific, vă recomandăm să aerisiți produsul înainte de utilizare.

Mod de întreținere:

Lâna naturală are calitatea de antimurdărie. Murdăria nu poate pătrunde în fibrele de lână, datorită lanolinei. Praful dintre fibre se poate elimina foarte ușor, prin scuturarea produsului. Pentru a readuce prospețimea inițială este suficient scuturarea și aerisirea produsului într-un loc răcoros și ferit de soare. Prin urmare nu se recomandă spălarea produselor de lână foarte des. Este recomandat curățarea produsului în curățătorii profesionale. În cazul în care doriți curățarea acasă, vă rugăm să aveți în vedere și să respectați instrucțiunile de mai jos.

Spălare manuală:

La acest produs este ideală spălarea manuală, la temperatura maximă recomandată de 30 °C . În timpul clătirii trebuie să reduceți treptat temperatura apei pentru a preveni scurtarea și deformarea. Ulterior este suficient să stoarceți delicat și să uscați în poziție orizontală pentru a preveni alungirea materialului.

Spălare în mașina de spălat:

Recomandăm spălarea exclusiv cu programul pentru lână care spală delicat. Utilizați numai detergenții delicați pentru lână atât la spălare manuală cât și la cea automată.

Uscare:

Nu uscați produsul aproape de sursele de căldură. În cazul în care sursele de căldură depășesc temperatura de 30 °C, (ceea ce se întâmplă de obicei) și apa din haine trece de 30 °C, produsul se va deteriora la fel ca și în cazul spălării inadecvate.

Nu utilizați balsam de rufe!

Atenție!

Spălarea în apă caldă (peste 30 °C) și spălarea în mașina de spălat la program lung, va deteriora produsul care se poate astfel scămoșa și micșora. Nu se iau în considerare reclamațiile pentru defecțiuni apărute ca urmare a nerespectării instrucțiunilor de mai sus.

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsPătură lână merinos australian, gri
Rating-ul dumneavoastră
To Top