SKU
ECKCAM600W-1

Pătură lână, merinos australian, alb

nici unul

Pătură realizată din lână naturală merinos european, cu certificare internațională Woolmark și de o calitate superioară. Pătura are o densitate de 600g/mp, grad de încălzire mediu și este perfectă pentru zilele răcoroase de toamnă și primăvară. Culoarea albă aduce un plus de eleganță oricărui spațiu.

Preț special 139,90 Lei Preț standard 179,90 Lei

Disponibilitate: In stoc

Cu o textură fină și moale, pătura din lână merinos îți va asigura confortul în zilele cele mai mohorâte. Deoarece nu este sintetică, îți lasă pielea să respire și nu vei simți niciodată acea senzație neplăcută de „încins”. În plus, absoarbe transpirația și are capacitatea de a neutraliza mirosurile neplăcute. Nuanța deschisă de alb o poți folosi cu stil atât în sufragerie, cât și în living. Tot ce-ți mai lipsește este o cană de ceai și o carte bună!

Pătură realizată din lână naturală merinos european, cu certificare internațională Woolmark și de o calitate superioară. Pătura are o densitate de 600 g/mp, grad de încălzire mediu și este perfectă pentru zilele răcoroase de toamnă și primăvară. Culoarea albă aduce un plus de eleganță oricărui spațiu.

Pentru că la fabricarea produselor noastre se utilizează lână naturală ce poate avea un ușor miros specific, vă recomandăm să aerisiți produsul înainte de utilizare.

Mod de întreținere:

Lâna naturală are calitatea de antimurdărie. Murdăria nu poate pătrunde în fibrele de lână, datorită lanolinei. Praful dintre fibre se poate elimina foarte ușor, prin scuturarea produsului. Pentru a readuce prospețimea inițială este suficient scuturarea și aerisirea produsului într-un loc răcoros și ferit de soare. Prin urmare nu se recomandă spălarea produselor de lână foarte des. Este recomandat curățarea produsului în curățătorii profesionale. În cazul în care doriți curățarea acasă, vă rugăm să aveți în vedere și să respectați instrucțiunile de mai jos.

Spălare manuală:

La acest produs este ideală spălarea manuală, la temperatura maximă recomandată de 30 °C . În timpul clătirii trebuie să reduceți treptat temperatura apei pentru a preveni scurtarea și deformarea. Ulterior este suficient să stoarceți delicat și să uscați în poziție orizontală pentru a preveni alungirea materialului.

Spălare în mașina de spălat:

Recomandăm spălarea exclusiv cu programul pentru lână care spală delicat. Utilizați numai detergenții delicați pentru lână atât la spălare manuală cât și la cea automată.

Uscare:

Nu uscați produsul aproape de sursele de căldură. În cazul în care sursele de căldură depășesc temperatura de 30 °C, (ceea ce se întâmplă de obicei) și apa din haine trece de 30 °C, produsul se va deteriora la fel ca și în cazul spălării inadecvate.

Nu utilizați balsam de rufe!

Atenție!

Spălarea în apă caldă (peste 30 °C) și spălarea în mașina de spălat la program lung, va deteriora produsul care se poate astfel scămoșa și micșora. Nu se iau în considerare reclamațiile pentru defecțiuni apărute ca urmare a nerespectării instrucțiunilor de mai sus.

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsPătură lână, merinos australian, alb
Rating-ul dumneavoastră
To Top