SKU
ECEM4SBC

Pătură dublă lână merinos, 4 anotimpuri, bej

nici unul

Pătură dublă realizată din două straturi de țesătură din lănă merinos european, 100% naturală cu certificare internațională Woolmark. De culoare bej dechis, cu aspect buclat și grosime medie. Pătura dublă se poate folosi atât ca și cuvertură pentru pat, dar și pentru învelit.

399,90 Lei

Disponibilitate: In stoc

Pătura dublă este realizată 100% din lână merinos. Culoarea neutră poate fi combinată cu orice altă culoare și are un efect calmant. Lâna merinos este un material care încălzește în timpul iernii, iar vara răcorește așa că o poți folosi pe tot parcursul anului. Este un material renumit pentru proprietatea sa de termoreglare și de absorbție a umidității, garantând un somn sănătos și odihnitor. Bucură-te de toate proprietățile sale benefice și de un confort sporit la tine acasă!

Pătură dublă realizată din două straturi de țesătură din lână merinos european, 100% naturală cu certificare internațională Woolmark. De culoare bej deschis, cu aspect buclat și grosime medie. Pătura dublă se poate folosi atât ca și cuvertură pentru pat, dar și pentru învelit.

Pentru că la fabricarea produselor noastre se utilizează lână naturală ce poate avea un ușor miros specific, vă recomandăm să aerisiți produsul înainte de utilizare.

Mod de întreținere:

Lâna naturală are calitatea de antimurdărie. Murdăria nu poate pătrunde în fibrele de lână, datorită lanolinei. Praful dintre fibre se poate elimina foarte ușor, prin scuturarea produsului. Pentru a readuce prospețimea inițială este suficient scuturarea și aerisirea produsului într-un loc răcoros și ferit de soare. Prin urmare nu se recomandă spălarea produselor de lână foarte des. Este recomandat curățarea produsului în curățătorii profesionale. În cazul în care doriți curățarea acasă, vă rugăm să aveți în vedere și să respectați instrucțiunile de mai jos.

Spălare manuală:

La acest produs este ideală spălarea manuală, la temperatura maximă recomandată de 30 °C . În timpul clătirii trebuie să reduceți treptat temperatura apei pentru a preveni scurtarea și deformarea. Ulterior este suficient să stoarceți delicat și să uscați în poziție orizontală pentru a preveni alungirea materialului.

Spălare în mașina de spălat:

Recomandăm spălarea exclusiv cu programul pentru lână care spală delicat. Utilizați numai detergenții delicați pentru lână atât la spălare manuală cât și la cea automată.

Uscare:

Nu uscați produsul aproape de sursele de căldură. În cazul în care sursele de căldură depășesc temperatura de 30 °C, (ceea ce se întâmplă de obicei) și apa din haine trece de 30 °C, produsul se va deteriora la fel ca și în cazul spălării inadecvate.

Nu utilizați balsam de rufe!

Atenție!

Spălarea în apă caldă (peste 30 °C) și spălarea în mașina de spălat la program lung, va deteriora produsul care se poate astfel scămoșa și micșora. Nu se iau în considerare reclamațiile pentru defecțiuni apărute ca urmare a nerespectării instrucțiunilor de mai sus.

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsPătură dublă lână merinos, 4 anotimpuri, bej
Rating-ul dumneavoastră
To Top