SKU
SPCADVBRS

Pătură dublă lână cămilă/merinos, maro

nici unul

Pătura realizată din două straturi de țesătură din lână merinos și cămilă, 100% naturală cu certificare internațională Woolmark. De grosime medie, pătura poate fi utilizată ca și cuvertură sau pentru învelit. Culoarea maro este ușor de întreținut și una dintre cele mai relaxante și odihnitoare culori.

399,90 Lei

Disponibilitate: In stoc

Pătura este realizată din lână naturală merinos și cămilă, fiind foarte rezistentă și ușor de întreținut. Lâna are proprietăți antibacteriene și anti acarieni. Lanolina, care se regăsește în structura fibrelor de lână, previne apariția bacteriilor și microbilor, răspunzători pentru mirosurile neplăcute. Astfel, microorganismele nu se pot înmulți rapid pe acest tip de fibră și pătura nu va avea nevoie de curățare foarte des. Pentru a o împrospăta, trebuie doar să o scuturi și să o aerisești. Te vei încălzi rapid și te vei bucura de confort o perioadă îndelungată de timp!

Pătura realizată din două straturi de țesătură din lână merinos și cămilă, 100% naturală cu certificare internațională Woolmark. De grosime medie, pătura poate fi utilizată ca și cuvertură sau pentru învelit. Culoarea maro este ușor de întreținut și una dintre cele mai relaxante și odihnitoare culori.

Pentru că la fabricarea produselor noastre se utilizează lână naturală ce poate avea un ușor miros specific, vă recomandăm să aerisiți produsul înainte de utilizare.

Mod de întreținere:

Lâna naturală are calitatea de antimurdărie. Murdăria nu poate pătrunde în fibrele de lână, datorită lanolinei. Praful dintre fibre se poate elimina foarte ușor, prin scuturarea produsului. Pentru a readuce prospețimea inițială este suficient scuturarea și aerisirea produsului într-un loc răcoros și ferit de soare. Prin urmare nu se recomandă spălarea produselor de lână foarte des. Este recomandat curățarea produsului în curățătorii profesionale. În cazul în care doriți curățarea acasă, vă rugăm să aveți în vedere și să respectați instrucțiunile de mai jos.

Spălare manuală:

La acest produs este ideală spălarea manuală, la temperatura maximă recomandată de 30 °C . În timpul clătirii trebuie să reduceți treptat temperatura apei pentru a preveni scurtarea și deformarea. Ulterior este suficient să stoarceți delicat și să uscați în poziție orizontală pentru a preveni alungirea materialului.

Spălare în mașina de spălat:

Recomandăm spălarea exclusiv cu programul pentru lână care spală delicat. Utilizați numai detergenții delicați pentru lână atât la spălare manuală cât și la cea automată.

Uscare:

Nu uscați produsul aproape de sursele de căldură. În cazul în care sursele de căldură depășesc temperatura de 30 °C, (ceea ce se întâmplă de obicei) și apa din haine trece de 30 °C, produsul se va deteriora la fel ca și în cazul spălării inadecvate.

Nu utilizați balsam de rufe!

Atenție!

Spălarea în apă caldă (peste 30 °C) și spălarea în mașina de spălat la program lung, va deteriora produsul care se poate astfel scămoșa și micșora. Nu se iau în considerare reclamațiile pentru defecțiuni apărute ca urmare a nerespectării instrucțiunilor de mai sus.

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsPătură dublă lână cămilă/merinos, maro
Rating-ul dumneavoastră
To Top