Numai 2 rămase
SKU
PCCSPWH40

Husă pernă lână cașmir/merinos, alb, 40x45 cm

nici unul

Husa de pernă este realizată din lână cașmir și merinos australian, 100% naturală cu certificare internațională Woolmark. Husa de pernă are dimensiunea de 40x45 cm. Se poate folosi atât pentru decor cât și pentru dormit.

79,99 Lei

Disponibilitate: In stoc

Folosirea huselor de pernă din lână naturală contribuie la crearea unui mediu optim pentru buna funcționare a organizmului. Cea mai apreciată calitate a lânii este cea de termoreglare: păturile din lână naturală reglează temperatura corpului, menținând o temperatură constantă. Lâna lasă corpul să respire și absoarbe transpirația, reglând astfel temperatura corpului pentru a oferi un somn liniștit și odihnitor. Deasemenea folosirea păturilor de lână contribuie la ameliorarea unor afecțiuni cum ar fi:

- afecțiuni articulare, musculare și ale țesutului conjunctiv

- contracții musculare

- afecțiuni vasculare periferice

- tulburări de termoreglare

Pentru a beneficia la maxim de calitățile lânii, vă recomandăm să folosiți husa de pernă împreună cu protecție de saltea și pătură dublă din acelaș material.

Mod de întreținere:

Lâna naturală are calitatea de antimurdărie. Murdăria nu poate pătrunde în fibrele de lână, datorită lanolinei. Praful dintre fibre se poate elimina foarte ușor, prin scuturarea produsului. Pentru a readuce prospețimea inițială este suficient scuturarea și aerisirea produsului într-un loc răcoros și ferit de soare. Prin urmare nu se recomandă spălarea produselor de lână foarte des. Este recomandat curățarea produsului în curățătorii profesionale. În cazul în care doriți curățarea acasă, vă rugăm să aveți în vedere și să respectați instrucțiunile de mai jos.

Spălare manuală:

La acest produs este ideală spălarea manuală, la temperatura maximă recomandată de 30 °C . În timpul clătirii trebuie să reduceți treptat temperatura apei pentru a preveni scurtarea și deformarea. Ulterior este suficient să stoarceți delicat și să uscați în poziție orizontală pentru a preveni alungirea materialului.

Spălare în mașina de spălat:

Recomandăm spălarea exclusiv cu programul pentru lână care spală delicat. Utilizați numai detergenții delicați pentru lână atât la spălare manuală cât și la cea automată.

Uscare:

Nu uscați produsul aproape de sursele de căldură. În cazul în care sursele de căldură depășesc temperatura de 30 °C, (ceea ce se întâmplă de obicei) și apa din haine trece de 30 °C, produsul se va deteriora la fel ca și în cazul spălării inadecvate.

Nu utilizați balsam de rufe!

Atenție!

Spălarea în apă caldă (peste 30 °C) și spălarea în mașina de spălat la program lung, va deteriora produsul care se poate astfel scămoșa și micșora. Nu se iau în considerare reclamațiile pentru defecțiuni apărute ca urmare a nerespectării instrucțiunilor de mai sus.

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHusă pernă lână cașmir/merinos, alb, 40x45 cm
Rating-ul dumneavoastră
To Top