SKU
PCHCCA

Halat de casă, lână cămilă/merinos, maro

Rating:
100% of 100
nici unul

Halat de casă realizat din lână naturală cămilă/merinos australian, cu certificare internațională Woolmark. Are o suprafață netedă, o grosime medie și este de culoare maro. Designul universal îl face un model potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

499,90 Lei

Halatul de casă realizat din lână naturală este visul zilelor de iarnă. Fie că îl folosești să te învelești după o baie fierbinte sau să te încălzești dimineața după ce ai coborât din pat, halatul îți asigură confortul și căldura pe care ți le dorești. Textura halatului foarte moale și plăcută la atingere a fost special concepută pentru relaxarea ta. Lâna îți va regla temperatura corpului, lăsând pielea să respire și absorbind toată umezeala. Te vei simți atât de bine încât vei dori să-l porți tot timpul.

Halat de casă realizat din lână naturală cămilă/merinos australian, cu certificare internațională Woolmark. Are o suprafață netedă, o grosime medie și este de culoare maro. Designul universal îl face un model potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Mod de întreținere:

Lâna naturală are calitatea de antimurdărie. Murdăria nu poate pătrunde în fibrele de lână, datorită lanolinei. Praful dintre fibre se poate elimina foarte ușor, prin scuturarea produsului. Pentru a readuce prospețimea inițială este suficient scuturarea și aerisirea produsului într-un loc răcoros și ferit de soare. Prin urmare nu se recomandă spălarea produselor de lână foarte des. Este recomandat curățarea produsului în curățătorii profesionale. În cazul în care doriți curățarea acasă, vă rugăm să aveți în vedere și să respectați instrucțiunile de mai jos.

Spălare manuală:

La acest produs este ideală spălarea manuală, la temperatura maximă recomandată de 30 °C . În timpul clătirii trebuie să reduceți treptat temperatura apei pentru a preveni scurtarea și deformarea. Ulterior este suficient să stoarceți delicat și să uscați în poziție orizontală pentru a preveni alungirea materialului.

Utilizați numai detergenții delicați pentru lână.

Uscare:

Nu uscați produsul aproape de sursele de căldură. În cazul în care sursele de căldură depășesc temperatura de 30 °C, (ceea ce se întâmplă de obicei) și apa din haine trece de 30 °C, produsul se va deteriora la fel ca și în cazul spălării inadecvate.

Nu utilizați balsam de rufe!

Atenție!

Spălarea în apă caldă (peste 30 °C) și spălarea în mașina de spălat la program lung, va deteriora produsul care se poate astfel scămoșa și micșora. Nu se iau în considerare reclamațiile pentru defecțiuni apărute ca urmare a nerespectării instrucțiunilor de mai sus.

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHalat de casă, lână cămilă/merinos, maro
Rating-ul dumneavoastră
To Top